#puan

40,648 posts

Mereka sudah,anda pula bagaimana??? Ayuh tanya pakar just whatsapp +60183915127 myra akan membantu anda menyelesaikan masalah kesihatan wanita anda 😍 __ #pakar #sakit #puan #pregnacare #ikhtiarhamil #dengan #supplements #pregnacare #malaysia #murah #murahmurah #mampumilik #pilihan #pakar #perubatan #buatan #doctor #pakar #unitedkingdom #shahalam #bantuhamil
Mereka sudah,anda pula bagaimana??? Ayuh tanya pakar just whatsapp +60183915127 myra akan membantu anda menyelesaikan masalah kesihatan wanita anda 😍 __ #pakar #sakit #puan #pregnacare #ikhtiarhamil #dengan #supplements #pregnacare #malaysia #murah #murahmurah #mampumilik #pilihan #pakar #perubatan #buatan #doctor #pakar #unitedkingdom #shahalam #bantuhamil
Mereka sudah,anda pula bagaimana??? Ayuh tanya pakar just whatsapp +60183915127 myra akan membantu anda menyelesaikan masalah kesihatan wanita anda 😍 __ #pakar #sakit #puan #pregnacare #ikhtiarhamil #dengan #supplements #pregnacare #malaysia #murah #murahmurah #mampumilik #pilihan #pakar #perubatan #buatan #doctor #pakar #unitedkingdom #shahalam #bantuhamil
Mereka sudah,anda pula bagaimana??? Ayuh tanya pakar just whatsapp +60183915127 myra akan membantu anda menyelesaikan masalah kesihatan wanita anda 😍 __ #pakar #sakit #puan #pregnacare #ikhtiarhamil #dengan #supplements #pregnacare #malaysia #murah #murahmurah #mampumilik #pilihan #pakar #perubatan #buatan #doctor #pakar #unitedkingdom #shahalam #bantuhamil
Mereka sudah,anda pula bagaimana??? Ayuh tanya pakar just whatsapp +60183915127 myra akan membantu anda menyelesaikan masalah kesihatan wanita anda 😍 __ #pakar #sakit #puan #pregnacare #ikhtiarhamil #dengan #supplements #pregnacare #malaysia #murah #murahmurah #mampumilik #pilihan #pakar #perubatan #buatan #doctor #pakar #unitedkingdom #shahalam #bantuhamil
Mereka sudah,anda pula bagaimana??? Ayuh tanya pakar just whatsapp +60183915127 myra akan membantu anda menyelesaikan masalah kesihatan wanita anda 😍 __ #pakar #sakit #puan #pregnacare #ikhtiarhamil #dengan #supplements #pregnacare #malaysia #murah #murahmurah #mampumilik #pilihan #pakar #perubatan #buatan #doctor #pakar #unitedkingdom #shahalam #bantuhamil
myra taktau dah nak cakap apa lagi pasal pregnacare. memang terbaikk lahh gaishhh. bukan sorang aje makan pregnacre berjaya. tapi dah berpuluh orang dah berjaya uollsss. __ Mereka sudah,anda pula bagaimana??? Ayuh tanya pakar just whatsapp +60183915127 myra akan membantu anda menyelesaikan masalah kesihatan wanita anda 😍 __ #pakar #sakit #puan #pregnacare #ikhtiarhamil #dengan #supplements #pregnacare #malaysia #murah #murahmurah #mampumilik #pilihan #pakar #perubatan #buatan #doctor #pakar #unitedkingdom #shahalam #bantuhamil
alhamdulillah rezeki kali ni lekat. perkhwinan dah 8tahun dah. dan sebanyak 6x gugur. allah kesian sis. alhamdulillah sis consume pregnacare then kali ni lekat. happy sangat bile customer consume pregnacare berjaya hamil 😍😍 __ Mereka sudah,anda pula bagaimana??? Ayuh tanya pakar just whatsapp +60183915127 myra akan membantu anda menyelesaikan masalah kesihatan wanita anda 😍 __ #pakar #sakit #puan #pregnacare #ikhtiarhamil #dengan #supplements #pregnacare #malaysia #murah #murahmurah #mampumilik #pilihan #pakar #perubatan #buatan #doctor #pakar #unitedkingdom #shahalam #bantuhamil
alhamdulillah masuk 5tahun dah perkahwinan, tahun 2018 baru dapat timang cahaya mata. congrats sis. bby 2019 cominggg 😘 __ Mereka sudah,anda pula bagaimana??? Ayuh tanya pakar just whatsapp +60183915127 myra akan membantu anda menyelesaikan masalah kesihatan wanita anda 😍 __ #pakar #sakit #puan #pregnacare #ikhtiarhamil #dengan #supplements #pregnacare #malaysia #murah #murahmurah #mampumilik #pilihan #pakar #perubatan #buatan #doctor #pakar #unitedkingdom #shahalam #bantuhamil
alhamdulillah customer myra berjaya hamil hanya consume pregnacare 1bulan sahaja. rezeki customer ni dapat timang cahaya mata 2019. pregnacare boleh bantu uollss utk kesuburan juga yaa 😘 __ Mereka sudah,anda pula bagaimana??? Ayuh tanya pakar just whatsapp +60183915127 myra akan membantu anda menyelesaikan masalah kesihatan wanita anda 😍 __ #pakar #sakit #puan #pregnacare #ikhtiarhamil #dengan #supplements #pregnacare #malaysia #murah #murahmurah #mampumilik #pilihan #pakar #perubatan #buatan #doctor #pakar #unitedkingdom #shahalam #bantuhamil
alhamdulillah penantian selama 11tahun gaiss. hanya consume pregnacare selama 3bulan tanpa stock. congrats sis. sekarang tengah pantang. __ Mereka sudah,anda pula bagaimana??? Ayuh tanya pakar just whatsapp +60183915127 myra akan membantu anda menyelesaikan masalah kesihatan wanita anda 😍 __ #pakar #sakit #puan #pregnacare #ikhtiarhamil #dengan #supplements #pregnacare #malaysia #murah #murahmurah #mampumilik #pilihan #pakar #perubatan #buatan #doctor #pakar #unitedkingdom #shahalam #bantuhamil
Mereka sudah,anda pula bagaimana??? Ayuh tanya pakar just whatsapp +60183915127 myra akan membantu anda menyelesaikan masalah kesihatan wanita anda 😍 __ #pakar #sakit #puan #pregnacare #ikhtiarhamil #dengan #supplements #pregnacare #malaysia #murah #murahmurah #mampumilik #pilihan #pakar #perubatan #buatan #doctor #pakar #unitedkingdom #shahalam #bantuhamil
alhamdulillah pregnacare bagus untuk sesiapa yang nak ikhtiar hamil gaiss. bukan nak cakap apa, produk pregnacare memang terkenal sangat di uk. dekat sana rata2 orang akan pergi farmasi utk dapatkan set couple atau single. actually vita ni banyak produk tapi kami hanya ambik utk ikhtiar dan selesaikan masalah dalaman. kalau nak produk lain pun boleh tapi pre order 2week okah. __ Mereka sudah,anda pula bagaimana??? Ayuh tanya pakar just whatsapp +60183915127 myra akan membantu anda menyelesaikan masalah kesihatan wanita anda 😍 __ #pakar #sakit #puan #pregnacare #ikhtiarhamil #dengan #supplements #pregnacare #malaysia #murah #murahmurah #mampumilik #pilihan #pakar #perubatan #buatan #doctor #pakar #unitedkingdom #shahalam #bantuhamil
alhamdulillah pregnacare memang bagus sangat untuk yang ada masalah period. kalau period tak teratur macam mana nak pregnant kan. nasihat saya kalau nak pregnant make sure regularkan period dulu. bila dah regular lagi senang janin lekat taw. __ Mereka sudah,anda pula bagaimana??? Ayuh tanya pakar just whatsapp +60183915127 myra akan membantu anda menyelesaikan masalah kesihatan wanita anda 😍 __ #pakar #sakit #puan #pregnacare #ikhtiarhamil #dengan #supplements #pregnacare #malaysia #murah #murahmurah #mampumilik #pilihan #pakar #perubatan #buatan #doctor #pakar #unitedkingdom #shahalam #bantuhamil
Bersama #PUAN kendal# Rebut kemenangan untuk PAN
King Stand. Outright RM 3800 with 5 year Service and maintenance. #cuckoo #kingstand #surau #wakaf #cikreenencikngokngek #puan
King Stand. Outright RM 3800 with 5 year Service and maintenance. #cuckoo #kingstand #surau #wakaf #cikreenencikngokngek #puan
King Stand. Outright RM 3800 with 5 year Service and maintenance. #cuckoo #kingstand #surau #wakaf #cikreenencikngokngek #puan
Porque aún viven los cuentos de princesas... Cuentos Repiolas en la Facu Narrador: Jaime Poblete @the_spaniol #Repiolacuenta #cuentos #puan #uba
Él es Jaime Poblete @the_spaniol Narrador Chileno Y también cuenta Repiola. ¿Cuando te sumás vos? #Repiolacuenta #cuentos #puan #uba
Él es Daniel Hernandez @dhcuento Narrador Colombiano y también Cuenta Repiola. ¿vos cuando te sumás? #Repiolacuenta #cuentos #puan #uba
ちょっ前に行った、、 学大にある"puan"さん❣️ 本格タイ料理のお店です😋✨✨ 🦐 とにかく私はパッタイ(焼きそば)が好きだから、、 迷わずオーダー‼️ お店によって味が様々なんだけど、、 puanさんは私が大好きな味でした😍💯 また行きまーす❤️ 🦐 🦐 #プアン学芸大学 #puan #プアン #学大 #学芸大学 #タイ料理 #パッタイ #パッタイ大好き #焼きそば #麺スタグラム #麺すたぐらむ #麺
Just because he made a good "Best Friend", doesn't necessarily mean he'll make a good "Boyfriend" - @mr.amarisoul 🌻🐾🌸 . . . #📸: Dslr Fujifilm X-A10 (16-50mm) #photoshoot #ootd #aootd #tudunglabuh #purdah #bawalovers #puan .ss #kainnyabest #Capter 16 : Some Things For You To Think About #thereflectionsofaman
Karna dirimu adalah ilusiku, dan akan tetap begitu. . . . . __________ #sajak #sajakpilu #imajinasi #ilusi #tuan #puan #rindu #fajar #puan #perindu #sajakrindu
kalau bisa, masing-masing dari kita biarkan saja melupa perihal satu fakta yang menyimpan banyak lara. #bercakap #puan #quotes
Estamos orgullosos de ser parte de la sexta edición de Puan Innova, premios a la trayectoria e innovación comercial. Gracias a la organización por el reconocimiento, allí estaremos! #MediosDelSudoeste #Innova2018 #Puan
Herbalife 💚Whatsapp +54 9 291 4272579‼️ Pleno centro de bahía blanca!!! CUOTAS SIN INTERES 🎀. De lunes a domingo inclusive!!! 💕Envíos nacionales e internacionales a más de 90 paises! 🎀 . #Cerri #bahienses #Medanos #Olavarria   #Puan   #Tornquist #TresArroyos #Viedma #Cipolletti #Bariloche #CincoSaltos #ElBolson #sierradelaventana #montehermoso #pehuenco #coronelDorrego #puntaalta   #pigue #villaventana #saldungaray #buratovich #lapampa #pedroluro #patagones #guamini #generalroca #ingenierowhite #herbalifebahiablanca #bahiablancaherbalife #bahiablanca
😱 OMG!!!👏Whatsapp +54 9 291 4272579‼️ Pleno centro de bahía blanca!!! CUOTAS SIN INTERES 🎀. De lunes a domingo inclusive!!! 📦Envíos nacionales e internacionales a más de 90 paises! 🎀 . . “Los resultados presentados no son típicos, los resultados individuales varían. Toda referencia a control de peso debe ir relacionada a un Programa de Control de Peso que además del consumo de productos Herbalife, incluya entre otras cosas, una dieta balanceada, ejercicio regular, una adecuada ingesta diaria de líquidos, suplementación alimenticia cuando fuera requerida y descanso apropiado”. . . . #Cerri #bahienses #Medanos #Olavarria   #Puan   #Tornquist #TresArroyos #Viedma #Cipolletti #Bariloche #CincoSaltos #ElBolson #sierradelaventana #montehermoso #pehuenco #coronelDorrego #puntaalta   #pigue #villaventana #saldungaray #buratovich #lapampa #pedroluro #patagones #guamini #generalroca #ingenierowhite #herbalifebahiablanca #bahiablancaherbalife #bahiablanca
📣 #cybermonday #Maceió el 17 Noviembre a precio de locos USD 654.- !!! 🏝🔥 . ✅ Aéreos de GOL ✅ Traslados de llegada y salida ✅ 7 noches con desayuno ✅ City Tour ✅ Asistencia al Viajero . La mejor financiación está en #tannatviajes . Acompañamos tu próximo sueño. . CONSULTAS Y RESERVAS 📲 +542214883339 🌐 www.tannatviajes.tur.ar . #laplata #promoviajes #puan #ofertas #viajeros #obera #yoamoviajar #agenciadeviajes #tannatpuan #instatraveller #instatravellers #instatravelling #instatravels #instavacation #lesphotographes #letsgosomewhere #lifeofadventure #livetravelchannel #alldaytravel #amoviajar #aroundtheworldpix #awesome_earth #awesome_earthpix #awesome_globepix #awesomeearth #backpackers #backpacking
1° Barrileteada en #puan organizada por el grupo Resiliencia @hablemosdeteaeintsensorial . #barrileteazul #cieloazul #inclusión #hablemosdeteaintsensorial
Dm for purchase related quries thanks! . . . . . . . . . Wraparounds vintage insipred that are gorgeous traditionally . Exquisite fabric and are handcrafted , beautiful drapes lends a fine silhouette ,known as the Puan. Puan is a traditional Mizo wrap-around which does not require additional stitching like mekhla ,they are availavailable in different pattern weaves. . . . . . . . . Perfect addition to your winter skirt collection. - Cotton - Dimensions: 60" x 43" . . . . . . . #Northeaststyle #Puan #wraparound #Mizodress #ponve #Ilikasbasics #northeastindia #Mizoweave #northeasternhandlooms #cotton #thenewchicilika #golocal #loinloom #fashionclothing #handcrafted #sustainable #ecofashion #sustianableclothing #slowfashion #storiesofilika #elegance #organicfashion #northeasternfashion #ilovenortheast #northeastern #forcesoffashion #indianblogger #fashionmakesmefeelgood . . . . . .Note :C.O.D service is not available
Dm for purchase related quries thanks! . . . . . . . . Wraparounds vintage insipred that are gorgeous traditionally . Exquisite fabric and are handcrafted , beautiful drapes lends a fine silhouette ,known as the Puan. Puan is a traditional Mizo wrap-around which does not require additional stitching like mekhla ,they are availavailable in different pattern weaves. . . . . . . . Perfect addition to your winter skirt collection. - Cotton - Dimensions: 60" x 43" . . . . . #Northeaststyle #Puan #wraparound #Mizodress #ponve #Ilikasbasics #northeastindia #Mizoweave #northeasternhandlooms #cotton #thenewchicilika #golocal #loinloom #fashionclothing #handcrafted #sustainable #ecofashion #sustianableclothing #slowfashion #storiesofilika #elegance #organicfashion #northeasternfashion #ilovenortheast #northeastern #forcesoffashion #indianblogger #fashionmakesmefeelgood . . . . .Note : C.O.D service is not available
Herkese Merhabalar arkadaşlar haftaya Bütün günler sınavlarım var sadece din sınavı yok O da öbür haftaya çok yoğun ve stresli bir dönemdeyim Bu yüzden her gün post gelmiyor ama hikayeler de aktifim Sizler ne yapıyorsunuz çalışıyor musunuz yeni keşfettiğim motivasyon YouTube kanalı buldum kanalın adı: MentalGüç videolarını izleyebilirsiniz açıkçası hoşuma gitti sponsor yok bu arada ♥️ kendi görüşlerim ve düşüncem Beni motive etti açıkçası ama sürekli videoları izleyince insan monotonlaşıyor O yüzden çok sık izlemenizi de tavsiye etmem kendim denedim gördüm Umarım herkes sınavlarında başarılı oluyor bizim bu hafta yaptığımız bir deneme vardı Aslında kolaydı ama kolay sorularahemen deriz ya Ay çok kolay hemen yaparım sonra da dikkatsizliğimize gelir yanlış yaparız bunu yaşadım belki Sınavlarınız başlamıştır Belki de haftaya başlayacaktır ama her ne olursa olsun ne zaman olursa olsun başaracağımıza inanıyoruz Herkese de başarılar diliyorum🙏 •Bakın ben sizin kim olduğunuzu bilmiyorum nasıl bir yaşam sürdüğünü arkadaş Çevrenizi saçlarınızı ne renk olduğunu boyunuzun ne kadar olduğunu sivilceleriniz var mı yok mu iyi birimisiniz kötü biri misiniz Kaç kardeşsiniz ya da ders çalışmayı seviyor musunuz Çalışkan mısınız tembel misiniz hiç birini BİLMİYORUM!! Ama hepinizin başarabileceğini biliyorum bunu bilmem yetmez mi 😉 kim olursan ol İyi veya kötü ol kısa boylu veya uzun ol tembel ya da çalışkan ol sivilceli veya güzel/yakışıklı ol hiçbiri UMRUMDA DEĞİL!!! Benim umrumda olan tek bir şey var O da sizin başarabilecek durumda olmanız🤗 Size inanıyorum yapabilirsiniz Hadi bakalım şimdi derse Lina kız sizi seviyor ♥️🙆🏻‍♀️ #lgstayfa #limityayinlari #hedef #başarı #azim #kararlı #odaklı #simit #gevrek #havuz #lgs2019 #instagramers #food #smile #pretty #throwbackthursday #funny #blue #life #art #photo #cool # #clouds #lgs #sinav #puan #ders #lgstayfa2019
EN ALQUILER 👉 Depósito de 360 m² en #Puan Por consultas ☎️ 2923 427535
24 de noviembre en el Teatro Hispano Argentino de Puan #teatrovocacional #comedia #puan
🙏サワディーカップ🙏本格タイ料理バルプアン学芸大学店です。10/31(水)の日替わりランチは 「ガパオムーノーマイ」 「豚ひき肉と筍のピリ辛ホーリーバジル炒め」です!! 定番のガパオガイの豚ひき肉(ムー)バージョンです。程よい辛さと筍のシャキシャキ感、生のホーリーバジル の香りも最高です!!明日も11:30〜から営業です。皆様のご来店お待ちしております!!! #プアン #puan #学芸大学 #学芸大学グルメ ##タイ料理 #学芸大学ランチ #学大 #アジア料理 #スパイス #インスタ映え #東横線 #祐天寺 #中目黒 #都立大学 #碑文谷 #五本木 #目黒区 #鷹番 #自由ヶ丘 #thaifoodlover #おしゃれ #学芸大学隠れ家 #バル #タイレストラン #エスニック料理 #タイフェス #タイ料理好き #パクチー #居酒屋
Kürdan Kebabi ⚘⚘ 🍆 4-5 tane patlıcan 🍆2 yemek kaşığı salça 🍆Su 🍆Kürdan 🍆Çeri domates 🍆Sıvıyağ ☘☘ köftesi için; 🍆Yarım kilo kıyma 🍆1 yumurta 🍆1 tutam maydanoz 🍆Karabiber 🍆Pul biber 🍆Kimyon 🍆3 yada 4 diş sarımsak 🍆1 tane rendelenmiş soğan 🍆biraz ekmek içi ve tuz 🍅🍅🍅🍅🍅 Önce köftemizi iyice yoğurup, dinlendiriyioruz. Patlıcanlarımızı çizgili soyup (ince kabuk bırakıyorum ) boydan uzunca dilimlere ayırıyoruz.Yarim saat tuzlu suda beklettikten sonra yıkayıp kurutup ; Ister yağda ister üzerine yağ sürüp fırında kızartıyoruz .Yagini çekmesi icin havlu kagida aliyoruz.Köftemize şekil vererek , kizartiyoruz .Ondan haricinde Misket seklinde de yuvarladim .😊 Patlicanimizdan bir parça alıp üzerine köftemizi yerleştirip sariyoruz.Uzeri için kizarttigimiz misket köfte ve çeri domateslerimizi #kürdan ile birleştiriyoruz. Sulandırılmış salçamizi gezdirip , önceden ısıtılmış fırınımızda pişiriyoruz. Domatesler çok yanmasin isterseniz pişirme kağıdı ile örtebilirsiniz. #çoksukur 😊 #kebap #patlıcan #şık #tam #puan #sunum #menu #bugundebiter 💪👍 #pilav 🌸 #tea #çay
Este sábado 👉 TRIATLÓN #puan 🏊🏃🚴
Mengapa harus memilih untuk terbuka? (buka aurat), sedangkan yang tertutup (menutup aurat) jauh lebih baik.🌻🐾🌸 . . . #📸: Dslr Fujifilm X-A10 (16-50mm) #Cc :Puan Solehah Soberi #photoshoot #ootd #aootd #tudunglabuh #purdah #bawalovers #puan .ss #kainbestweii #sispakaibidang53 #lovemyself #cincincopmohorrasulullahsaw #💕💐
Kinep Handloom. A collection of Handloom by @runway_nagaland Hand beaded Mekhala suit. Mekhala meaning wraparound or sarong in Nagamese. Mekhala is worn by almost all tribals of Northeast people and is known in different name. #mekhala #sarong #wraparound #ponve #puan #northeastindia #handmadeart #tribal #handloom #handlooms #iwearhandloom #handloomofindia #ilovehandloom #handloomblogger
📣Toda la moda para vos en un solo lugar España 265#pigue consulta por ☎️📣whatsapp 2923522468 por nuestros créditos personales en el acto y pagas la primera cuota el mes que viene y por los créditos municipales hasta 5 cuotas sin interés para ⤵️ . . 🔴#Puan 🔴#pigüé 🔴#saavedra 🔴#Espartillar 🔴#Goyena 🔴#dufaur 🔴#arroyo corto @bilbaojavi
📣Toda la moda para vos en un solo lugar España 265#pigue consulta por ☎️📣whatsapp 2923522468 por nuestros créditos personales en el acto y pagas la primera cuota el mes que viene y por los créditos municipales hasta 5 cuotas sin interés para ⤵️ . . 🔴#Puan 🔴#pigüé 🔴#saavedra 🔴#Espartillar 🔴#Goyena 🔴#dufaur 🔴#arroyo corto @bilbaojavi
📣Toda la moda para vos en un solo lugar España 265#pigue consulta por ☎️📣whatsapp 2923522468 por nuestros créditos personales en el acto y pagas la primera cuota el mes que viene y por los créditos municipales hasta 5 cuotas sin interés para ⤵️ . . 🔴#Puan 🔴#pigüé 🔴#saavedra 🔴#Espartillar 🔴#Goyena 🔴#dufaur 🔴#arroyo corto @bilbaojavi
📣Toda la moda para vos en un solo lugar España 265#pigue consulta por ☎️📣whatsapp 2923522468 por nuestros créditos personales en el acto y pagas la primera cuota el mes que viene y por los créditos municipales hasta 5 cuotas sin interés para ⤵️ . . 🔴#Puan 🔴#pigüé 🔴#saavedra 🔴#Espartillar 🔴#Goyena 🔴#dufaur 🔴#arroyo corto @bilbaojavi
📣Toda la moda para vos en un solo lugar España 265#pigue consulta por ☎️📣whatsapp 2923522468 por nuestros créditos personales en el acto y pagas la primera cuota el mes que viene y por los créditos municipales hasta 5 cuotas sin interés para ⤵️ . . 🔴#Puan 🔴#pigüé 🔴#saavedra 🔴#Espartillar 🔴#Goyena 🔴#dufaur 🔴#arroyo corto @bilbaojavi
📣Toda la moda para vos en un solo lugar España 265#pigue consulta por ☎️📣whatsapp 2923522468 por nuestros créditos personales en el acto y pagas la primera cuota el mes que viene y por los créditos municipales hasta 5 cuotas sin interés para ⤵️ . . 🔴#Puan 🔴#pigüé 🔴#saavedra 🔴#Espartillar 🔴#Goyena 🔴#dufaur 🔴#arroyo corto @bilbaojavi
#Triatlon #Puan te estamos esperando al mas grande Tria de la Zona.
Don't let society dictate what beauty means. It dosen't come from showing off your body. It's from your heart-kind, selfless & caring one.🌻🐾🌸 . . . #📸: Dslr Fujifilm X-A10 (16-50mm) #photoshoot #ootd #aootd #tudunglabuh #purdah #bawalovers #puan .ss #kainnyabest
#FunToLearn collaborates with #Sheops ! All girls aged between 15 and 22 can register for this session. Supported by the U.S. Consulate, in partnership with the Pakistan-U.S. Alumni Network. #girls #women #pakistan #khi #karachi #community #etribune #dawndotcom #love #smiles #unity #instagram
Tepek 1 gambar buat kenangan dgn kakak misi😗😗#PUAN ROSNAH SANUSI
#📸: Dslr Fujifilm X-A10 (16-50mm) #photoshoot #ootd #aootd #tudunglabuh #purdah #bawalovers #puan .ss
Masih berikhtiar utk hamil? Dan masih belum mendapatkannya? Peritkan mcm org memandang hina org yg masih tak ada zuriat ni kan? __ Jangan sedih dear 😉😉 Saya boleh membantu awak. Jom ikhtiar hamil dgn PREGNACARE 💐💐 Ramai dah customer saya berjaya hamil dgn Pregnacare 😍😍 PREGNACARE SUPPLEMENT BANTU UTK HAMIL NO 1 DARI UK TAU ❤ __ Mereka sudah,anda pula bagaimana??? Ayuh tanya pakar just whatsapp +60183915127 dr akan membantu anda menyelesaikan masalah kesihatan wanita anda 😍 __ #pakar #sakit #puan #pregnacare #ikhtiarhamil #dengan #supplements #pregnacare #malaysia #murah #murahmurah #mampumilik #pilihan #pakar #perubatan #buatan #doctor #pakar #unitedkingdom #shahalam #bantuhamil
#📸: Dslr Fujifilm X-A10 (16-50mm) #photoshoot #ootd #aootd #tudunglabuh #purdah #bawalovers #puan .ss
Info and order ❣KLIK LINK YANG ADA ❣DIBIO ❣WA. 089.524.199.979 Spesifikasi kain tenun blanket .Bahan katun . Cocok untuk Seragam, kemeja, blouse, dress, outer dan ya g lain sesuai keinginan . Perawatan Untuk pencucian pertama pisahkan dengan baju yang lain . . #tenun #seragamtenun #tenunindonesia #jfw2019 #tenunikat #sarimbitbatik #tenunsarimbit #seragampnswanita #DPR #seragamrohani #bajugereja #natal #seragamnatal #hadiahnatal #bajunatal #seragamkeluarga #seragamnikah #pnscantik #kaintroso #bajutenunetnik #seragampolwan #persit #puan #pdiperjuangan #demokrat #gerindra
Info and order ❣KLIK LINK YANG ADA ❣DIBIO ❣WA. 089.524.199.979 Spesifikasi kain tenun blanket .Bahan katun . Cocok untuk Seragam, kemeja, blouse, dress, outer dan ya g lain sesuai keinginan . Perawatan Untuk pencucian pertama pisahkan dengan baju yang lain . . #tenun #seragamtenun #tenunindonesia #jfw2019 #tenunikat #sarimbitbatik #tenunsarimbit #seragampnswanita #DPR #seragamrohani #bajugereja #natal #seragamnatal #hadiahnatal #bajunatal #seragamkeluarga #seragamnikah #pnscantik #kaintroso #bajutenunetnik #seragampolwan #persit #puan #pdiperjuangan #demokrat #gerindra
Info and order ❣KLIK LINK YANG ADA ❣DIBIO ❣WA. 089.524.199.979 Spesifikasi kain tenun blanket .Bahan katun . Cocok untuk Seragam, kemeja, blouse, dress, outer dan ya g lain sesuai keinginan . Perawatan Untuk pencucian pertama pisahkan dengan baju yang lain . . #tenun #seragamtenun #tenunindonesia #jfw2019 #tenunikat #sarimbitbatik #tenunsarimbit #seragampnswanita #DPR #seragamrohani #bajugereja #natal #seragamnatal #hadiahnatal #bajunatal #seragamkeluarga #seragamnikah #pnscantik #kaintroso #bajutenunetnik #seragampolwan #persit #puan #pdiperjuangan #demokrat #gerindra
Info and order ❣KLIK LINK YANG ADA ❣DIBIO ❣WA. 089.524.199.979 Spesifikasi kain tenun blanket .Bahan katun . Cocok untuk Seragam, kemeja, blouse, dress, outer dan ya g lain sesuai keinginan . Perawatan Untuk pencucian pertama pisahkan dengan baju yang lain . . #tenun #seragamtenun #tenunindonesia #jfw2019 #tenunikat #sarimbitbatik #tenunsarimbit #seragampnswanita #DPR #seragamrohani #bajugereja #natal #seragamnatal #hadiahnatal #bajunatal #seragamkeluarga #seragamnikah #pnscantik #kaintroso #bajutenunetnik #seragampolwan #persit #puan #pdiperjuangan #demokrat #gerindra
Info and order ❣KLIK LINK YANG ADA ❣DIBIO ❣WA. 089.524.199.979 Spesifikasi kain tenun blanket .Bahan katun . Cocok untuk Seragam, kemeja, blouse, dress, outer dan ya g lain sesuai keinginan . Perawatan Untuk pencucian pertama pisahkan dengan baju yang lain . . #tenun #seragamtenun #tenunindonesia #jfw2019 #tenunikat #sarimbitbatik #tenunsarimbit #seragampnswanita #DPR #seragamrohani #bajugereja #natal #seragamnatal #hadiahnatal #bajunatal #seragamkeluarga #seragamnikah #pnscantik #kaintroso #bajutenunetnik #seragampolwan #persit #puan #pdiperjuangan #demokrat #gerindra
Info and order ❣KLIK LINK YANG ADA ❣DIBIO ❣WA. 089.524.199.979 Spesifikasi kain tenun blanket .Bahan katun . Cocok untuk Seragam, kemeja, blouse, dress, outer dan ya g lain sesuai keinginan . Perawatan Untuk pencucian pertama pisahkan dengan baju yang lain . . #tenun #seragamtenun #tenunindonesia #jfw2019 #tenunikat #sarimbitbatik #tenunsarimbit #seragampnswanita #DPR #seragamrohani #bajugereja #natal #seragamnatal #hadiahnatal #bajunatal #seragamkeluarga #seragamnikah #pnscantik #kaintroso #bajutenunetnik #seragampolwan #persit #puan #pdiperjuangan #demokrat #gerindra
Siempre hay tiempo para un micro cuento. Cuentos cortos en RepiolaCuenta. #Repiolacuenta #cuentos #microcuentos #puan #uba
Él es Sebastián Fernández @sebasf.actor Narrador de Colombia y también Cuenta Repiola. ¿Cuando te sumás vos? #Repiolacuenta #cuentos #puan #uba
Él es Daniel Britto Narrador de Buenos Aires, Argentina y tambien Cuenta Repiola. #Repiolacuenta #cuentos #puan #uba
next page →