#malaysiasale

59,518 posts

Selamat pagi semuaaa 😊 Nak bagitahu ni, untuk bulan October ni.. Kita ada special sikit.. Kita nak bagi diskaun 20% untuk awak semua 😍😍 . So jom grab cepat sebelum terlambat tau . 💥TUDUNG BAWAL CHIFFON DIAMOND 💥 . 💥 SENANG BENTUK 💥 . 💥 DISKAUN 20% 💥. . 💥 CORAK BESAR 💥 . #sayajual #sayajualtudung #tudungbawal #tudungbawalchiffon #bawalchiffon #tudungcantik #tudungmurahmalaysia #tudungsatin #satinlasercut #salemalaysia #sayajualonline #hijabmalaysia #tudungchiffon #bawallover #bawalcantik #bawaldiamond #tudungsatinmurah #tudungmurah #tudungonline #hijabstyle #hijabistamalaysia #malaysiasale #tudungsatinmurah #hijabfashion #tudungmurah #tudungmalaysia #sayajualbawal #sayajualonline #malaysiadaysale
Sis jual JKM yg ori Salah satu nk tgk jkm ni ori ke x BARCODE yg terdpt di belakang botol JKM kalo sis jual yg xde barcode bole pulang blk kt sis 🙊🙊🙊 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁 📲012-2250290 fast respond free postage postage setiap hari 🚫Sabtu - Ahad #neelofa #fattahaminz -#moodrepublik #dropship #skinnytea #teatox #slimmingtea #tehdetoxmalaysia #ubatkurus #gemuk #nakkurus #tehkurus #jamukacipmalam #produkkurus #bodydream #cocodream #cocobodydream #minyaklintah #vimax #jamukacipmalam #truedolly #vdolly #bazarpaknil #dropship #kingcoco #laraalana #malaysiasale #pinklady #pinkladymalaysia
Fresh all day!!! PROMOSI LAGI!!!!beli 2 free postage!!!utk semenanjung saja!!! Ni haa..guna EVA Shampoo Santan keluaran bumiputera yg pasti memberi kebaikan kepada rambut anda. Tak perlu ragu2 lg . ⭐️Memperbaiki rambut rosak ⭐️Menyuburkan rambut ⭐️Mengatasi masalah kelemumur ⭐️Bertindak sebagai pelembap semulajadi ⭐️Mengatasi masalah rambut gugur . Dapatkan EVA Shampoo Santan sekarang! Gerenti puas hati! . Hanya klik link whatsapp di profile @evadelunahalalcare untuk order👍🏻 atau hubungi 0163893484 . #shampoosantan #evashampoosantan #shampooviral #promosimurah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #ctdk #produkbumiputera #kosmetik #malaysianhair #malaysiasale #salemalaysia #barangbaik #fattahamin #shampoomalaysia #igshopmalaysia #malaysianhair #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igmalaysia #malaysian #sayajualshampoo #sayajual #bazaar #syampu #syajualsyapakai #gegarvaganza2018
Fresh all day!!! PROMOSI LAGI!!!!beli 2 free postage!!!utk semenanjung saja!!! Ni haa..guna EVA Shampoo Santan keluaran bumiputera yg pasti memberi kebaikan kepada rambut anda. Tak perlu ragu2 lg . ⭐️Memperbaiki rambut rosak ⭐️Menyuburkan rambut ⭐️Mengatasi masalah kelemumur ⭐️Bertindak sebagai pelembap semulajadi ⭐️Mengatasi masalah rambut gugur . Dapatkan EVA Shampoo Santan sekarang! Gerenti puas hati! . Hanya klik link whatsapp di profile @evadelunahalalcare untuk order👍🏻 atau hubungi 0163893484 . #shampoosantan #evashampoosantan #shampooviral #promosimurah #bazaarpaknil #fattzura #neelofa #ctdk #produkbumiputera #kosmetik #malaysianhair #malaysiasale #salemalaysia #barangbaik #fattahamin #shampoomalaysia #igshopmalaysia #malaysianhair #instashopmalaysia #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #igmalaysia #malaysian #sayajualshampoo #sayajual #bazaar #syampu #syajualsyapakai #gegarvaganza2018
#nametag_sekolah #Guess_what ??? KENAPA masih ada cust yg order nametag sekolah lg time² mcm nie padahal tinggal sebulan lebih ja lg persekolahan nk berakhir kan...betoi x??? 🤔🤔 Ok meh nak share pasai apa !!! Diorg nie jenis yg teliti dlm bab merancang kewangan dan kekangan masa ok SEBAB :- -bulan 11 & 12 adalah waktu paling byk utk guna duit ye lah time nie nk prepare beli persediaan persekolahan anak -tak nak kelam-kabut order last minit,tailor time nie mmg full order masuk sila hari bulan nk order 5pcs nametag pun kena ikut giliran -bg yg order online nie jgn mimpi la brg korang dgn jayanya smpai cepat bkn nya apa time nie jgk la seller lain pakat buat YES (year end sale)so kat pos laju mmg pack la brg...rite or no -malas nak order directly dgn koperasi sekolah,lecey lmbt siap kot...selalunya dh 2 bln sekolah baru la nk siap kan -setengah parent x nak la time awal persekolahan terutamanya anak yg masih kecil akan ada hilang baju la di Pra sekolah/tadika/transit dll so mmg harus la order awal SO APA TUNGGU LA CEPAT-CEPAT ORDER Mcm mana nak order,senang ja Just follow this step 1.klik aja link nie 👇👇 http://www.wasap.my/60189459594/nametagsekolah 2.Maklumat Tempahan ===================== NAMA (maksimum 15 huruf termasuk spacing) Kuantiti: (minima 5pcs nama ) Boleh campur nama anak Nama: (nyatakan warna benang) Border: (nyatakan warna benang) Kain: (nyatakan warna kain jika ada sample attachkan bersama) Alamat Pengeposan (mohon isi) Nama: No. Hp.: Alamat APA TUNGGU LAGI CEPAT SEBELUM TERLAMBAT !!! #nametagmurah #nametag #nametagsekolah #sekolah #prasekolah #pasti #taski #pusatasuhantunasislam #tadika #tadikakemas #cikgu #cikgukoperasi #koperasisekolah #bazarpaknil #bazaarpaknil #malaysiaonlineshopping #malaysiasale #malaysian #jomshopping
Not Many Cars Can Pull Off A Saffron Gold Paint Job & Still Look The Business 💯. Whats your flavour? #911turbo >>> http://www.jtcars.net/prodview.aspx?idproduct=2414
I don’t mind! The White is fine #lamborghinigallardo Follow @torqtube For More Shiny White Objects!
2015 #toyotavellfire 3.5 Rm280,000.00 www.wasap.my/60122353868 Follow @klregistry For The Best Deals In Town! #toyotamalaysia #toyotamalaysiapromotion
Never give up , great things take time ! Most of us either give up too early or fail to even start ! Silent the noise outside and keeping doing the work ! . . . . Follow us @cybiz @cybiz @cybiz @cybiz @cybiz @cybiz We help you (Malaysian business owners) establish your online presence .No matter what business you are in , we help you reach more customers and increase your sales ! . . . . . . . . . . . . #60secclub #bussinesswoman #malaysianig #malaysiakini #malaysianfood #malaysianhair #malaysianwedding #malaysianbodywave #malaysianbusiness #malaysiatrending #malaysiaku #malaysiaboleh #malaysiasale #malaysiasaree #motivasihidup #motivasijiwa
Last Calling 📢📢📢📢 . Esok dah 16/10 tau & esok last day utk dpt kan Alice Kurung dgn harga super jimat RM 150🔥 . So, jgn buang masa lagi. Cepat grab sementara tgh promo lagi 😊 . . Item : Alice Kurung Size : XS to XL Price : RM150 only Color : Light Blue, Mint Green, Light Grey Material : Chiffon (outer layer) & cold jersey (lining) . . Berminat cepat WA di 0148406335 or DM 😘 . #fifarasolexclusive #fifarasoltrustedagent #fifarasolcollection #alicekurung #kurungcantik #kurungmoden #kurungmurah #bajumurah #bajukonvo #konvo #bajumuslim #bazaarpaknil #fifarasol #paskal #malaysiasale #wanyhasrita #konvokesyen
Come and grab new arrival stock 👗🔥 #stocklimited #newarrival #malaysiasale
And we also have a promotion 👗🔥🔥🔥 #stocklimited #newarrival #malaysiasale
Come and grab new arrival stock 👗🔥 #stocklimited #newarrival #malaysiasale
Come and grab new arrival stock 👗🔥 #stocklimited #newarrival #malaysiasale
@Regrann from @starvilion - SUNDAY IS FOR SHOPPING! And shopping is more cheaper than therapy! . Starvilion Warehouse Sale Vol1! Discount up to 95% off. Hurry and come over to Starvilion Shah Alam! . #thisisstarvilion #starvilion #beyourownstar #starvilioncatalogue #starvilionwarehousesale #zahirahmacwilson #clearancesale #malaysiasale #discount #worthbuy
❤️❤️❤️❤️❤️❤️ @Regran_ed from @starvilion - SUNDAY IS FOR SHOPPING! And shopping is more cheaper than therapy! . Starvilion Warehouse Sale Vol1! Discount up to 95% off. Hurry and come over to Starvilion Shah Alam! . #thisisstarvilion #starvilion #beyourownstar #starvilioncatalogue #starvilionwarehousesale #zahirahmacwilson #clearancesale #malaysiasale #discount #worthbuy - #regrann
We help you setup a shopify store to start selling your products online . You get a fast and reliable system to sell and manage all your products online . . . Follow us @cybiz @cybiz @cybiz @cybiz @cybiz @cybiz We help you (Malaysian business owners) establish your online presence .No matter what business you are in , we help you reach more customers and increase your sales ! . . . #igshopmurah #malaysianig #malaysiakini #malaysianfood #malaysianhair #malaysianwedding #malaysianbodywave #malaysianbusiness #malaysiatrending #malaysiaku #malaysiaboleh #malaysiasale #malaysiasaree #malaysiashop #60secclub
Water Tint is an ultra long-wear lip tint that promises up to 8 hours of lasting tint. There are 4 gorgeous shades to choose from😍. Visit our pop-up event @playupadvance to check out the SALE that is up to 30% dahlings! 🤩·⠀⠀⠀ ·⠀⠀⠀ ·⠀⠀⠀ #malaysiacosmetic #colorcosmetics #instagramsale #malaysiasale #lipandco #luxurious #liquideyeliner #waterresistant #makeup #vegetariancosmetics #vegetariannfriendly #crueltyfreemakeup #vegan #parabenfree #makeupshopping #bigsale #megasale #shopforcosmetics #shopformakeup #shopforlipsticks #playupadvance #liptint
Harga ASAL, RM150! PROMOSI sekarang hanya Rm130 satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER 250ML 3.SERUM 30ML 4. TONIC 45ML 5. HAIR TREATMENT 50ML . SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, menggerbang dan kusut...utk yg rambut pecah2 hujung pun sangat sesuai...dijamin tak rugi uolls cuba set rambut ni Cara guna Mula2 pakai shampoo tu...garu2 kulit kepala utk hilangkan kelemumur, biar rata n biarkan 4-5.minit then bilas... Kemudian pakai conditioner yg warner hijau...utk lembutkan rambur...biarkan 5 minit then bilas... Lepas rambut kering spray serum yg warne biru di kulit kepala then gosok2 spray lg then gosok2 lg...biar rata seluruh kulit kepala utk galakkan pertumbuhan anak rambut dan kuatkan akar rambut... Last skali..pakai serum yg warne putih tu di seluruh rambut n hujung rambut utk rawat rambut pecah n bercabang... Treatment yg dalam botol bulat tu...pakai seminggu sekali je.... lepas mandi.lumurkan di seluruh rambut. Bungkus dengan tuala @ topi mandi tu...biarkan 20-30 minit then bilas.... InsyaAllah semua masalah rambut AKan hilang... HANYA RM130 FREE POS SM Whatsapp +6011 15416561 Thanks for supporting us. Happy shopping uols~ ^.^ #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare #labourse #labourseparis - #regrann - #regrann - #
Harga ASAL, RM150! PROMOSI sekarang hanya Rm130 satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER 250ML 3.SERUM 30ML 4. TONIC 45ML 5. HAIR TREATMENT 50ML . SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, menggerbang dan kusut...utk yg rambut pecah2 hujung pun sangat sesuai...dijamin tak rugi uolls cuba set rambut ni Cara guna Mula2 pakai shampoo tu...garu2 kulit kepala utk hilangkan kelemumur, biar rata n biarkan 4-5.minit then bilas... Kemudian pakai conditioner yg warner hijau...utk lembutkan rambur...biarkan 5 minit then bilas... Lepas rambut kering spray serum yg warne biru di kulit kepala then gosok2 spray lg then gosok2 lg...biar rata seluruh kulit kepala utk galakkan pertumbuhan anak rambut dan kuatkan akar rambut... Last skali..pakai serum yg warne putih tu di seluruh rambut n hujung rambut utk rawat rambut pecah n bercabang... Treatment yg dalam botol bulat tu...pakai seminggu sekali je.... lepas mandi.lumurkan di seluruh rambut. Bungkus dengan tuala @ topi mandi tu...biarkan 20-30 minit then bilas.... InsyaAllah semua masalah rambut AKan hilang... HANYA RM130 FREE POS SM Whatsapp +6011 15416561 Thanks for supporting us. Happy shopping uols~ ^.^ #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare #labourse #labourseparis - #regrann - #regrann - #
SUNDAY IS FOR SHOPPING! And shopping is more cheaper than therapy! . Starvilion Warehouse Sale Vol1! Discount up to 95% off. Hurry and come over to Starvilion Shah Alam! . #thisisstarvilion #starvilion #beyourownstar #starvilioncatalogue #starvilionwarehousesale #zahirahmacwilson #clearancesale #malaysiasale #discount #worthbuy
Harga ASAL, RM150! PROMOSI sekarang hanya Rm130 satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER 250ML 3.SERUM 30ML 4. TONIC 45ML 5. HAIR TREATMENT 50ML . SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, menggerbang dan kusut...utk yg rambut pecah2 hujung pun sangat sesuai...dijamin tak rugi uolls cuba set rambut ni Cara guna Mula2 pakai shampoo tu...garu2 kulit kepala utk hilangkan kelemumur, biar rata n biarkan 4-5.minit then bilas... Kemudian pakai conditioner yg warner hijau...utk lembutkan rambur...biarkan 5 minit then bilas... Lepas rambut kering spray serum yg warne biru di kulit kepala then gosok2 spray lg then gosok2 lg...biar rata seluruh kulit kepala utk galakkan pertumbuhan anak rambut dan kuatkan akar rambut... Last skali..pakai serum yg warne putih tu di seluruh rambut n hujung rambut utk rawat rambut pecah n bercabang... Treatment yg dalam botol bulat tu...pakai seminggu sekali je.... lepas mandi.lumurkan di seluruh rambut. Bungkus dengan tuala @ topi mandi tu...biarkan 20-30 minit then bilas.... InsyaAllah semua masalah rambut AKan hilang... HANYA RM130 FREE POS SM Whatsapp +6011 15416561 Thanks for supporting us. Happy shopping uols~ ^.^ #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare #labourse #labourseparis - #regrann - #regrann - #
Harga ASAL, RM150! PROMOSI sekarang hanya Rm130 satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER 250ML 3.SERUM 30ML 4. TONIC 45ML 5. HAIR TREATMENT 50ML . SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, menggerbang dan kusut...utk yg rambut pecah2 hujung pun sangat sesuai...dijamin tak rugi uolls cuba set rambut ni Cara guna Mula2 pakai shampoo tu...garu2 kulit kepala utk hilangkan kelemumur, biar rata n biarkan 4-5.minit then bilas... Kemudian pakai conditioner yg warner hijau...utk lembutkan rambur...biarkan 5 minit then bilas... Lepas rambut kering spray serum yg warne biru di kulit kepala then gosok2 spray lg then gosok2 lg...biar rata seluruh kulit kepala utk galakkan pertumbuhan anak rambut dan kuatkan akar rambut... Last skali..pakai serum yg warne putih tu di seluruh rambut n hujung rambut utk rawat rambut pecah n bercabang... Treatment yg dalam botol bulat tu...pakai seminggu sekali je.... lepas mandi.lumurkan di seluruh rambut. Bungkus dengan tuala @ topi mandi tu...biarkan 20-30 minit then bilas.... InsyaAllah semua masalah rambut AKan hilang... HANYA RM130 FREE POS SM Whatsapp +6011 15416561 Thanks for supporting us. Happy shopping uols~ ^.^ #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare #labourse #labourseparis - #regrann - #regrann - #
Harga ASAL, RM150! PROMOSI sekarang hanya Rm130 satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER 250ML 3.SERUM 30ML 4. TONIC 45ML 5. HAIR TREATMENT 50ML . SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, menggerbang dan kusut...utk yg rambut pecah2 hujung pun sangat sesuai...dijamin tak rugi uolls cuba set rambut ni Cara guna Mula2 pakai shampoo tu...garu2 kulit kepala utk hilangkan kelemumur, biar rata n biarkan 4-5.minit then bilas... Kemudian pakai conditioner yg warner hijau...utk lembutkan rambur...biarkan 5 minit then bilas... Lepas rambut kering spray serum yg warne biru di kulit kepala then gosok2 spray lg then gosok2 lg...biar rata seluruh kulit kepala utk galakkan pertumbuhan anak rambut dan kuatkan akar rambut... Last skali..pakai serum yg warne putih tu di seluruh rambut n hujung rambut utk rawat rambut pecah n bercabang... Treatment yg dalam botol bulat tu...pakai seminggu sekali je.... lepas mandi.lumurkan di seluruh rambut. Bungkus dengan tuala @ topi mandi tu...biarkan 20-30 minit then bilas.... InsyaAllah semua masalah rambut AKan hilang... HANYA RM130 FREE POS SM Whatsapp +6011 15416561 Thanks for supporting us. Happy shopping uols~ ^.^ #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare #labourse #labourseparis - #regrann - #regrann - #
Harga ASAL, RM150! PROMOSI sekarang hanya Rm130 satu set... SET PENJAGAAN RAMBUT DARI LA BOURSE 1.SHAMPOO 300ML 2.CONDITIONER 250ML 3.SERUM 30ML 4. TONIC 45ML 5. HAIR TREATMENT 50ML . SET ni sesuai untuk semua masalah rambut... contoh...rambut gugur, rambut jarang atau botak, sesuai jg untuk rambut kering, menggerbang dan kusut...utk yg rambut pecah2 hujung pun sangat sesuai...dijamin tak rugi uolls cuba set rambut ni Cara guna Mula2 pakai shampoo tu...garu2 kulit kepala utk hilangkan kelemumur, biar rata n biarkan 4-5.minit then bilas... Kemudian pakai conditioner yg warner hijau...utk lembutkan rambur...biarkan 5 minit then bilas... Lepas rambut kering spray serum yg warne biru di kulit kepala then gosok2 spray lg then gosok2 lg...biar rata seluruh kulit kepala utk galakkan pertumbuhan anak rambut dan kuatkan akar rambut... Last skali..pakai serum yg warne putih tu di seluruh rambut n hujung rambut utk rawat rambut pecah n bercabang... Treatment yg dalam botol bulat tu...pakai seminggu sekali je.... lepas mandi.lumurkan di seluruh rambut. Bungkus dengan tuala @ topi mandi tu...biarkan 20-30 minit then bilas.... InsyaAllah semua masalah rambut AKan hilang... HANYA RM130 FREE POS SM Whatsapp +6011 15416561 Thanks for supporting us. Happy shopping uols~ ^.^ #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare #labourse #labourseparis - #regrann - #regrann - #
Bamboo Coast yg mempunyai bau fresh dan manis. Bukan bau yg beshe beshe #victoriasecretoriginal #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurah #malaysiasale #malaysia
Hello FR Angels 💕 . . Ladyboss kita dah janji nak adakan MALAYSIA SALE SELAMA SEBULAN 👏👏 dan YANG PALING BEST, ladyboss kita juga nak bagi hadiah untuk mana customer yg join GIVEAWAY CONTEST ni 🤩🤩 macamana nak join? - - Setiap pembelian yg dibeli sepanjang SALE berlangsung awak layak untuk join GIVEAWAY CONTEST. Caranya sangat mudah : 1) Beli mana2 collection #fifarasol dari mana2 #fifarasoltrustedagent ( beli dkt kita pun boleh 🙈 ). 2) SHARE FEEDBACK yg menarik dkt #fifarasoltrustedagent . 3) Setiap FEEDBACK yg MENARIK, ladyboss kita akan post di ig story @fifa.rasol. 4) 3 PEMENANG YG BERJAYA akan diumumkan pada 17 OCTOBER 2018 & akan menerima collection dari FIFA RASOL 😍😍 . . Haaa, best ke tak best? Macam kita cakap, even awak beli sehelai #bawalmadeline pun, tapi bila awak share FEEDBACK yg menarik, awak dpt menang baju yg SUPER MAHAL 🙈 berbaloi ke tak? Cepat2 whatsapp kita 🙈 #fifarasol #fifarasoltrustedagent #malaysiasale #merdekasale #bawalmadeline #kurungalice #kentaroblouse #Naurafr #ArielFR #deluxefr #bazaarpaknil #pengantin100hari #alamatnyacinta #cikreenencikngokngek #bajukenduri #bajukonvo #bajukerja #bawalplain #bawalprinted #sayangimalaysiaku
Mana 1 pilihan hati? Yg top selling yang pilihan ramai // bau yang rare dan unik? Jeng2 😉 #victoriasecretmalaysia #victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah #malaysiasale #malaysia
Coral Sky pilihan kakfa. Pure Seduction Shimmer pilihan ramai. Adeh cemana ni 😂 #victoriasecretmalaysia #victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah #malaysiasale #malaysia
ROMPER DRESS - PINK CODE: DS10 PRICE: RM23.00 POSTAGE : RM7 SM / RM10SS SIZE: 50 (0-3M) - 60 (3-6M) - 70 (6-9M) - 80(9-12M) - 90(12-18M) - SOLD OUT 100(18-24M) - 💞 FOR ORDER 💞 WhatsAap 👉 www.wasap.my/60173908056 #bajubayi #melakatengah #melaka #bukitrambai #klebang #bayigirl #bajubudakmurah #malaysiashoppingonline #malaysiasale #babygirlclothes #malaysia #murah2 #shoppingonline #shopping #dress #babydresses
Turban CODE: TB07 PRICE: RM8.00 POSTAGE: RM7 SM / RM10SS SIZE: 0-6m Available: A - B - C - D - WhatsAap ➡ www.wasap.my/60173908056 #bajubayi #melakatengah #melaka #bukitrambai #klebang #bayigirl #bajubudakmurah #malaysiashoppingonline #malaysiasale #babygirlclothes #malaysia #murah2 #shoppingonline #shopping #dress #babydresses #awesome #terbaik #kedai #kidswear #kedaionline
DRESS TUTU MAROON LACE FLOWER CODE: DS38 PRICE: RM25.00 POSTAGE: RM7SM / RM10SS SIZE: 80 (6-12M) 90 (12-18M) 100 (18-24M) 110 (2Y) Material : Cotton Blend + Lace WhatsAap ➡ www.wasap.my/60173908056 #bajubayi #melakatengah #melaka #bukitrambai #klebang #bayigirl #bajubudakmurah #malaysiashoppingonline #malaysiasale #babygirlclothes #malaysia #murah2 #shoppingonline #shopping #dress #babydresses #awesome #terbaik #kedai #kidswear #kedaionline
GILRS SET DIVA CODE: GS055 PRICE: RM20.00 POSTAGE: RM7SM / RM10SS SIZE: 9-12M - 1-2Y - 2-3Y - 3-4Y - 4-5Y - Good Quality. Material : Cotton WhatsAap ➡ www.wasap.my/60173908056 ORDER WEBSITE > https://f2rus.app.goo.gl/ZcJF #bajubayi #melakatengah #melaka #bukitrambai #klebang #bayigirl #bajubudakmurah #malaysiashoppingonline #malaysiasale #babygirlclothes #malaysia #murah2 #shoppingonline #shopping #dress #babydresses #awesome #terbaik #kedai #kidswear #kedaionline
Pure Seduction Shimmer antara bau yg paling tahan lama. Kerana shimmering nya. Nampak pelik, tapi ia benar. #victoriasecretmalaysia #victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah #victoriassecret #malaysiasale #malaysia
Dah restocked guys ! Coral Sky pilihan ramai. 1st Batch sold out hrtu. 2nd Batch dah pun landed semalam. Grab cepat dan jangan melepas lagi 🏃‍♀ #kakfastop1 #victoriasecretmalaysia #victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah #victoriassecret #malaysia #malaysiasale
"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? @herbal.tinggi_dokter. @herbal.tinggi_dokter ws +601136699033 ws +601136699033 ws +601136699033 . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . FAST RESPON = @herbal.tinggi_dokter @herbal.tinggi_dokter ws +601136699033 ws +601136699033 #kedaikasutmurah #sneakermurahmalaysia #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #paidreviewmurah #kasut #kasutmurahmalaysia #kedaionline #bazarpaknil #bazarmalaysia #ootdmalaysia #nakbeli #malaysiaviral #onlineshopmalaysia #malaysiasale #fitnessmalaysia #kevinzahri
Sensitivity to strangeness can be either a response to something that is actually strange — something that is completely different from what the child is accustomed to or it can be simply a response to a new experience. . As an active baby reaches to touch objects in the environment, he encounters things that give him pleasure or pain, and he also discovers what he likes and dislikes. . Some babies are not very active — they don’t reach, grab, or play — but they do spend a lot of time watching everything that goes on and listening to all the sounds they can hear. . The quiet child who takes in everything may reflect what has been going on in his mind in his creative productions; these may be more original or more complex than those of the active children. . ——- This month, it’s all about the sensorial experience your baby goes through and what YOU can do about it! For instance, these series of black and white images are something they relate to in an instance. . And of course, a great skincare routine would be a bonus. To find out more, head on over to www.biolane.com.my! 😘 . #biolane_malaysia #biolanemy #biolane #biolanebaby #babystuff #malaysia #guardianmalaysia #babyshower #babyskincare #dermatologicallytested #malaysiasale #malaysiababy #instababy #baby #babystuff #babylove #babyfever #babybump #newbornbaby
Selamat malam awak semua , sebelum beradu jangan lupa bersihkan muka dulu. . Mimpi yang indah semoga esok ketemu lagi di alam maya 😉 . . #teamkjoykaya #beautybymamaleesya
"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . FAST RESPON => ====>>> WASSAP: +60 16-824-4871 WECHAT: STORE_HERBALKL <<<<==== #kedaikasutmurah #sneakermurahmalaysia #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #paidreviewmurah #kasut #kasutmurahmalaysia #kedaionline #bazarpaknil #bazarmalaysia #ootdmalaysia #nakbeli #malaysiaviral #onlineshopmalaysia #malaysiasale #fitnessmalaysia #kevinzahri
Selamat malam awak semua , sebelum beradu jangan lupa bersihkan muka dulu. . Mimpi yang indah semoga esok ketemu lagi 😉 . . #teamkjoykaya #beautybymamaleesya
Malaysia Sale ft Giveaway contest ❤ . Tahu tak sale kita ni SEBULAN 😱 Apa sebulann ?? Ya awakk takkan teha nak tipu hehehe 😍 Jadi tak rugi tauuu mana dah lama berkenan nak grab ! . Sambil tu join giveaway contest ni okayy. Rezeki murah dapat lagi collection dari FR 🙈 . Macam manaa nak join tu ??! . 1. Setiap pembelian melalui fifarasol.attireshop layak join giveaway contest 2. Share Feedback yang menarik dan kreatif melalui wasap sahaja 3. Setiap feedback akan direpost pada Ig story 4. 3 pemenang bertuah akan dipilih oleh FR pada 17 Oct dan menerima collection FR . Malaysia sale sehingga 16 October 💞 . Click bio @fifarasol.attireshop to purchase or any enquiry NOW 👍 . #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpastel #bajupastel #bajukerja #bajubridemaids #kurungmoden #bajukonvo #bajukahwin #bajukenduri #bazarpaknil #fifarasol #merdeka #kurungalice #lightblue #lightgrey #mintgreen #neelofar #vivyyusof #duckscarves #nudecolour #blousemurah #kentaroblouse #blousecantik #blousekelas #pastel #Merdekasale #sale #malaysiasale
"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . FAST RESPON => ====>>> WASSAP: +60 16-824-4871 WECHAT: STORE_HERBALKL <<<<==== #kedaikasutmurah #sneakermurahmalaysia #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #paidreviewmurah #kasut #kasutmurahmalaysia #kedaionline #bazarpaknil #bazarmalaysia #ootdmalaysia #nakbeli #malaysiaviral #onlineshopmalaysia #malaysiasale #fitnessmalaysia #kevinzahri
MALAYSIA SALE 🎉🎉🇲🇾 . DARLENE and ROSSA Kurung !! . Colour Code : Royal blue , Dusty purple . All Merdeka Kurung Price : RM 150 Normal Price : RM 169 . ❤ Material Premium Cromocrepe with Pearls (Rossa) ❤ Material Lux Italian Satin ( Darlene ) ❤ Mesra Wudhu ❤ BF Friendly ❤ Stretchtable Lining ❤ Tak mudah kedut ❤ Poket di Kanan skirt ❗Colour might slightly different due to lighting . Size Avalaible (XS only) Limited Size left, Kindly dm me your size 💕 . Might be sold out anytime 💯💯 . To purchase or any enquiry click wasap link on bio @fifarasol.attireshop 😘 . #fifarasoltrustedagent #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpastel #bajupastel #bajukerja #bajubridemaids #kurungmoden #bajukonvo #bajukahwin #bajukenduri #bazarpaknil #fifarasol #merdeka #kurungalice #lightblue #lightgrey #mintgreen #neelofar #vivyyusof #duckscarves #nudecolour #blousemurah #kentaroblouse #blousecantik #blousekelas #pastel #bellaammara #salemurah #malaysiasale #fifarasoltrustedagent
If you love music wherever you go, this robot bluetooth speaker might be your good companion. Get yours now at www.unboringrepublic.com #bluetoothspeaker #speaker #robot #malaysiasale #malaysiaonlineshop
RISA DRESS RM189.00 excluding postage. . Dekat website ada saiz yang dah habis. No worries sis semua, servis kami meliputi semua butik2 Radiusite iaitu Butik JB, Rawang & Bangi 😊 yang penting free service charge 😘 . ✔ Material : Cotton Printed ✔ Front zipper fastening which makes this dress nursing friendly ✔ A-line cut ✔ Product care: Machine wash. Only on a cool cycle and keep the iron heat low. . #ccxradiusite #radiusitelovers #blouselabuh #blousemuslimah #warnawarni #sayajualblouse #malaysiasale #bajureadystock #radiusiteraya2018 #radiusite #bajuraya #salamramadhan #selamathariraya #tudungraya #aidilfitri1439H #rayasebulan #ramadhankareem #jombalikkampung #balikkampung #ketupatrendang #crispyrendang #aidilfitri2018 #syawal1439H #ramadhan1439H #sayajualbajuraya #sayajualtudung #fvraya2018 #fashionvalet
eh eh penggemar bawal chiffon memang wajib try tau #BawalMadeline kita ❤ our hot selling Bawal in the town 😍 . . jarang tak tudung ni? Tak jarang sangat sayang, lever opacity 3/5. Nak selamat kita galakkn awak semua untuk pakai inner 😘 . Senang bentuk tak tudung ni? Senang je if kita match kan tudung kita dengan material snow cap yang sesuai tau 😍 even terlewat bangun pun, still boleh bergaya cecantik dengan #FRMadeline ni 🌸 . . price 55' : RM 49 buy 2 free RM 10 😍 . . Screenshot and whatsapp 019-290 9348 to purchase 🌸 . . . . . . . . . #terimaakuseadanya #FifaRasolTrustedAgent #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbatutabur #duckscarvesforsale #duckhunting #duckscarvestoletgo #ainaharizlebaran #rayyanhaya #MalaysiaSale #leeyanarahmanpreloved #cqcomfortwear #bellaammaralovers #Jubahsouq #radiusite #poplooklovers
"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? @herbal.tinggi_dokter. @herbal.tinggi_dokter ws +601136699033 ws +601136699033 ws +601136699033 . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . FAST RESPON = @herbal.tinggi_dokter @herbal.tinggi_dokter ws +601136699033 ws +601136699033 #kedaikasutmurah #sneakermurahmalaysia #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #paidreviewmurah #kasut #kasutmurahmalaysia #kedaionline #bazarpaknil #bazarmalaysia #ootdmalaysia #nakbeli #malaysiaviral #onlineshopmalaysia #malaysiasale #fitnessmalaysia #kevinzahri
"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . FAST RESPON => ====>>> WASSAP: +60 16-824-4871 WECHAT: STORE_HERBALKL <<<<==== #kedaikasutmurah #sneakermurahmalaysia #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #paidreviewmurah #kasut #kasutmurahmalaysia #kedaionline #bazarpaknil #bazarmalaysia #ootdmalaysia #nakbeli #malaysiaviral #onlineshopmalaysia #malaysiasale #fitnessmalaysia #kevinzahri
LET'S SHOPPING WITH STARVILION THIS WEEKEND! Starvilion Warehouse Sale Vol 1! Discount up to 95% off! Tudung as low as RM1, Kurta from RM29 and Baju Kurung from RM30. . Happy shopping everyone! #thisisstarvilion #starvilion #beyourownstar #warehousesale #warehousesalevol1 #valuebuy #worthbuy #shopping #clerancesale #malaysiasale
"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? . . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . FAST RESPON => ====>>> WASSAP: +60 16-824-4871 WECHAT: STORE_HERBALKL <<<<==== #kedaikasutmurah #sneakermurahmalaysia #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #paidreviewmurah #kasut #kasutmurahmalaysia #kedaionline #bazarpaknil #bazarmalaysia #ootdmalaysia #nakbeli #malaysiaviral #onlineshopmalaysia #malaysiasale #fitnessmalaysia #kevinzahri
FIRST NEW BATCH WILL BE UPDATED TOMMOROW! Nak beli seluar kerja/formal/kelas/kasual berkualiti, bergaya dan harga mampu milik? Follow IG @desideratabynj untuk update seluar murah harga serendah RM10! . . . . #vintageclothing #vintagepantsmurah #vintagepantmalaysia #utmskudai #fashionvalet #uniqlomalaysiamurah #hnmmalaysiamurah #malaysiasale #seluarmurah #seluarwanita #koreanfashion #malaysiaonlineshop #weekendsalemalaysia #universititeknologimalaysia
"BADAN ANDA PENDEK MCM BUDAK SEKOLAH RENDAH?" . Sedih sangat? Mana taknya, org panggil anda "Katik atau kemetot"? Anda pun ada perasaan jugak kan? Di opis dah la kene ejek, di fb pon kene ejek jugak? Anda rasa malu sgt? rasa geram je sape yg suka ejek2 tu? dah try mcm2 ubat tambah tinggi..tapi masih tak tinggi2 jugak? duit dah abis ribu2 tapi xde hasil jugak? @herbal.tinggi_dokter. @herbal.tinggi_dokter ws +601136699033 ws +601136699033 ws +601136699033 . NAK TAK ADMIN TOLONG SETEL MASALAH ANDA? Cer Baca kat Bawah . Dulu mungkinlah ketinggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk TIENS anda boleh tambah ketinggian lagi walaupun umur dah 32 tahun, sebab produk ni sesuai 10-35 tahun lelaki & perempuan boleh makan, . FAST RESPON = @herbal.tinggi_dokter @herbal.tinggi_dokter ws +601136699033 ws +601136699033 #kedaikasutmurah #sneakermurahmalaysia #Tinggibadan #PeninggiBadan #Peninggi #PeninggiMurah #PeninggiBadanMalaysia #PeninggiBadanHerbal #PeninggiTiens #supplementmalaysia #ubattinggi #olshopmalaysia #onlineshopmalaysia #heightupmalaysia #heightuporiginal #igreview #igreviewmalaysia #paidreviewmurah #kasut #kasutmurahmalaysia #kedaionline #bazarpaknil #bazarmalaysia #ootdmalaysia #nakbeli #malaysiaviral #onlineshopmalaysia #malaysiasale #fitnessmalaysia #kevinzahri
WEEKEND! IT'S SHOPPING TIME! Starvilion Warehouse Sale Vol1 still happening! Discount up to 95% off! . Come and visit Starvilion Seksyen 7 Shah Alam. For online purchase, please contact Starvilion official personal shoppers. . For more collections, designs, colours and price do follow @starvilioncatalogue . . Happy shopping everyone! #thisisstarvilion #starvilion #beyourownstar #warehousesale #warehousesalevol1 #valuebuy #worthbuy #shopping #clerancesale #malaysiasale
Sedut sedut bau menyenangkan , sapu sapu terasa lembut , cium cium hati berbunga 😉 . Tu lah penangan bau LAVENDER dari Makeup Melter minyak ajaib. . Mulakan hari dengan belaian manja dimuka. . Selamat pagi & happy weekend awak semua 😍 . . #teamkjoykaya #beautybymamaleesya
PROMOSI!!! Harga ASAL 140, sekarang hanya RM 120 Alhamdulillah...rambut cepat tumbuh... La Bourse Hair care dari set ini mengandungi shampoo, conditioner, tonic dan serum. Kepentingan serum dapat membantu menyuburkan serta mengelakkan daripada terkena sinaran matahari dan pencemaran, mengelakkan rambut dari terlalu kering, tidak melekit serta mempunyai bau yang wangi. Dengan penambahan perlindungan dan vitamin E akan membolehkan rambut anda kelihatan bersinar, lembut serta lurus. Selain daripada itu, ia membolehkan rambut anda kelihatan sihat dan menawan Whatsapp Lieza +60111 5416561 Thanks for supporting us. Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiaSale #karmart #malaysiashop #mahadcamu #gluta #serum #instabeauty #instashop #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #unisza #uitm #kualaTerengganu #ccCream #gluta #nuramnibeauty #krimputih #bbkrim #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare +6011 15416561
PROMOSI!!! Harga ASAL 140, sekarang hanya RM 120 Alhamdulillah...rambut cepat tumbuh... La Bourse Hair care dari set ini mengandungi shampoo, conditioner, tonic dan serum. Kepentingan serum dapat membantu menyuburkan serta mengelakkan daripada terkena sinaran matahari dan pencemaran, mengelakkan rambut dari terlalu kering, tidak melekit serta mempunyai bau yang wangi. Dengan penambahan perlindungan dan vitamin E akan membolehkan rambut anda kelihatan bersinar, lembut serta lurus. Selain daripada itu, ia membolehkan rambut anda kelihatan sihat dan menawan Whatsapp Lieza +60111 5416561 Thanks for supporting us. Happy shopping uols~ ^.^ #karmart #cathydollsale #magickrim #malaysiaSale #karmart #malaysiashop #mahadcamu #gluta #serum #instabeauty #instashop #onlineShop #sayajualbarangkecantikan #sayajualmakeup #onlineshoppingmalaysia #murah #UMT #unisza #uitm #kualaTerengganu #ccCream #gluta #nuramnibeauty #krimputih #bbkrim #bazaarpaknil #mascara #malaysiaSale #malaysiashop #originalkarmart #originalcathydoll #labourseparishaircare +6011 15416561
Hello FR Angels 💕 . . May Allah ease everything for you today 🤗 Kalau takde apa2 plan nak pergi mana2, jenguklaa ig kita sebab skrg ada Malaysia Sale. Tinggal beberapa hari je lagi nak tamat 🙈 #fifarasol #fifarasoltrustedagent #malaysiasale #merdekasale #bawalmadeline #kurungalice #kentaroblouse #Naurafr #ArielFR #deluxefr #bazaarpaknil #pengantin100hari #alamatnyacinta #cikreenencikngokngek #bajukenduri #bajukonvo #bajukerja #bawalplain #bawalprinted #sayangimalaysiaku #salesebulan
next page →