#admiring

66,572 posts

Sunday vibes @ Tauranga Art Gallery ✌🏽
Good timing: Tanoue Shinya brought a few new creations to RYYG while Kyoto painter Joel Stewart was in the House, here together admiring/discussing about a 16thC. Ko-Tamba tsubo-jar.#artdiscussion #admiring #antiquities #antique #antiques #tamba #oldjars #shibui #joelstewartkyoto #painter #japan #kyoto
“Don’t judge”, Admire beyond moment, “Love is still in the sky”. 😘😘 . .. ... #born #for #the #love #admiring #the #moment #whiskey #singlemalt #lover #houseparty
“Just living is not enough. One must have sunshine, freedom, and a little flower.” #saturday #afternoon #admiring my #roses #howbeautiful #centifolia
I was asked to repost this painting by @lapandasr What do you think of it??♡ Thanks for 28.8k❤ - #emmawatson #actress #model #love #life #live #idol #rolemodel #feminist #heforshe #admiring #inspiring #beautiful #pretty #sweet #awesome #lovely #cute @emmawatson
🐝• CEEP CALM AND LOVE BEES •🐝 #dontbeeafraid I really admire the wisdom and the way those creatures live and organize their hives...😻 Wish people could understand how crucial they are... ~we should have care and respect even to the smallest creatures.. 🌍💐
❤︎❤︎ * たまたま用事があって 実家に帰っただけやのに、 まさか台風で中止になった祭りが 今日やるとおもてなくて冬にみる花火 さむすぎたけど綺麗すぎて感動した❤️❤️ . こんな近くで見られて迫力がすごくて 音もすごすぎた爆発音やたで💥💣🎆 * * #地元 #三重 #名張 #祭り #花火 #フィナーレ #綺麗すぎた #感動 #したけど #寒すぎ #moon #beautiful #admiring #空気 #美味しかった #今から #osaka #帰る #hard #instagood #likeforfollow #likeforlikes
Adding that personalised touch, that wow factor. That sparkle and magical feeling. Absolutely adore this brilliant work by mastermind event planner @wanderlust_creative. A luxurious hand-dye silk ribbon by @the_coterie_ and metallic gold messages from bride’s family printed by @sparklersandconfetti. I can only imagine how the bride must have felt as it has me in such an awe. ✨ #magic #weddings #ribbons #luxurious #eventplanner #thoughts #admiring #surprises #silkribbons
Прыгнуть в сугроб🏂 - done, сделать снежного ангела🧚🏻- done, мокрые варежки и шапка💦 - done // Freezy winter benefit is a smile on my pink blushed face #me #myself #andI #girl #redhead #gingerhair #gingerhairdontcare #blonde #goneblonde #cutie #smiley #selfie #nature #magadannature #skies #wood #intothewild #walking #admiring #exploring #winter #november #magadan #mgdn #mgdn49 #fareast_russia #fareast_mgdn #like_mgdn #mgdn_life #beautiful_mgdn
When you go visit Galata Tower you will find a lot of cute streets...................................................................................#when #yougo #instavisit #galatatower #you #will #instafind #alotsof #instacute #streets #art #streetart #pretty #exploring #admiring #culture #blogger #telling #travel #europe #asia #istanbul #turkey 🇹🇷 #tourism #turkishlife #iphonex #pictures #makeart #nowar
Gotta love admiring the stars on a snowy night like this one and heck! Christmas is coming up! Even better!! 😄🌨🎄✨ • #admiring #wonder #beauty #animaniacs #dotwarner #warnersister #cute #christmas #excited #love #smile
#admiring 🕌
Arte in piccole dosi e natura fatta arte. 🌼
Just chilling on a speed boat 🚤 💕
That is the actual moon tonight. SO bright. #fullmoon #admiring
London, My heart beats everyday when walking your stunning streets, seeing your breathtaking architecture, hearing all the beautiful accents. I am so grateful for everything. I felt in love instantly. You have made me laugh, have made me cry, you have made me put on weight, you have given me opportunities that I would have never had anywhere else, but most importantly you have given me the chance to meet wonderful people from all around the world. #London #grateful #happy #admiring #stpauls #loveatfirstsight #thankyou #fromparistolondon @madisonlondon1
Winter weather# Cool snow#admiring # Beauty of Japan#☃️❄️
#Admiring the beautiful sunset❤️
Sky during winter...i must say there is something about it that makes me go crazy everytime i look at it.. can i define it as #moody #expressive #crazy #admiring #inspiring #amazing actually its#mindblowing
🌺An Ordinary but Extraordinary Man🌺 Siapa yg tak kenal Zuck? Pesohor Facebook ini selalu berpenampilan biasa, pakaian, kendaraan, life style dan kehidupannya tak pernah terlihat glamor. Admiring pake 'banget' aja gitu ama kepribadiannya, g ada unsur SARA yah. Dengan kekayaan yg dia miliki, semestinya dia bisa menggaet wanita secantik apapun dan barang mewah apapun yg dia inginkan, tapi dengan pola pikir dan sifatnya yg begitu sederhana, semua itu tidaklah perlu. Istrinya yg tampak sangat biasa itu, iya biasa aja kan, kamu mungkin merasa lebih cantik dan seksi dr istrinya Zuck, tapi siapa yg tau, istri Zuck adalah wanita yg mengagumkan, dengan kecerdasan dan sifat²nya yg juga mengagumkan. Kamu mungkin bukan apa²nya dr segi ini. 😂 Itu kenapa, penilaian org yg selalu melihat fisik itu sungguh absurd. Zuck, sukanya pake kaos oblong kayak yg dipake tukang ojek ituloh, sedangkan laki² berduit biasanya bingung mikirin style dan brand mahal, mobilnya Honda Jazz aja, padahal laki² berduit biasanya bingung ngoleksi mobil sport, rumahnya ga keliatan wah, padahal laki² berduit biasanya suka stay di rumah ato apartemen mewaaahh, istrinya bukan artis ato model cantik, padahal laki² berduit biasanya milih yg cantik² dan seksi² (banyak juga yg suka gonta-ganti pasangan, Naudzubillahimindzalik). Admire banget sama sifat dan kesederhanaannya. Adik²q yg solehah, carilah laki² calon suami yg model begini yah, sederhana dan ga banyak gaya, ga gengsian tapi otak cemerlang, humble dan down to earth, tapi tetep yah, yg utama dari laki² itu adalah IMANnya. Karena hanya lelaki dengan iman yg kuat yg akan mampu menahan diri dari godaan; harta, tahta, wanita. Tetep berdoa untuk yg terbaik yah. Barokallooh.. 😄😍 Colek @arisa_fajar #markzuckerberg #ordinaryman #extraordinaryman #zuckfamily #admiring #humbleman #laki²sederhana #kesederhanaan #hidupdalamkesederhanaan #laki²beriman #kriteriacalonsuami
Admiring the view🌄
In love with himself 🤔
Gt collage##Super bikes##Admiring of structure🏍##Love to listen Exhaust sound##😎😎😎
He left her a trail of love notes for Her 🌹 #CoupleGoals #RomanceIsNotDead #Admiring
next page →